ny-logga-lite-mindre

ANDRA KÖRlektionen

Då var det dags för näst körlektion för Lina och här nedan får ni läsa hennes egna tankar.

Hej hej, Lina här!
Det är jag som hade den stora glädjen att vinna en körkortsutbildning hos Ottossons 2020! TJOHO!!
Jag har i skrivande stund hunnit ha två körlektioner med fantastiska Karin och jag har börjat plugga teori. Så mycket nytt att ta in. Jag har övningskört någon enstaka gång innan men aldrig kommit igång ordentligt. Inne på mitt 30e levnadsår är det väl mer än dags..!?
 
Att börja med körningen har varit superroligt och liiite läskigt. Men betydligt mindre läskigt än vad jag tyckt innan. Det känns väldigt tryggt med min eminenta handledare bredvid. Något som Karin verkligen är en stjärna på, är att tålmodigt svara på mina 1000 frågor utan att få mig att känna mig dumförklarad. Hon är grym på att hjälpa mig att även se den positiva sidan av små missar (för ja då sådana har jag hunnit med!). Att man alltid lär sig någonting även av dem blir en viktig tanke att ha med under resans gång.
 
Teorin då? Den läser jag både på nätet på elevcentralen där det finns flera smidiga verktyg för att ta sig igenom den, samt i bokform då jag tycker om att stryka under i texten och memorera på det viset.
 
Detta var en liten första hälsning med perspektiv från mig som elev. Kul att ni är med på resan!
/Lina
 

Kommentera gärna: